Activitate didactică

Studenți

Activitate de predare de curs și lucrări practice cu studenții Anul III Medicină Generală, Anul II Medicină Dentară, Anul II Moașe, Anul II Colegiul de Asistenți; îndrumare de lucrări științifice și lucrări de diplomă cu studenții Universității de Medicină și Farmacie Târgu Mureș.

Rezidenți

Activitate de examinare macroscopică și microscopică a materialulul bioptic prelucrat în cadrul Laboratorului de Anatomie Patologică in patologia mamară, ginecologică și oftalmologică; instruire teoretică și practică a rezidenților în Anatomie Patologică în patologie ginecologică, mamară și oftalmologică; elaborarea de lucrări științifice și participare la congrese de specialitate a rezidenților în temele abordate; consulturi de specialitate a materialului bioptic trimis din alte centre medicale și universitare din țară și străinătate.

Cursuri postuniversitare

Susținerea de cursuri postuniversitare în vederea instruirii rezidenților și specialiștilor în anatomie patologică, oncologie, obstetrică-ginecologie, chirurgie, medici de familie, epidemiologie. Cursurile cuprind atât lucrări practice și workshop-uri, cât și informații teoretice.